Wat we voor jou kunnen doen

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartslag Variabliteit en Sport

HRV helpt jou jezelf beter kennen. Uitgerust en klaar voor een nieuwe training of raak je langzaam overtraind. Jou HRV geeft het aan!

Trainingschema’s

Heb je doelen op sportief gebied; (atb)marathon of triatlon. Wij helpen je jou doelen bereiken. Hartslagzones, omslagpunt, periodisering (gecertificeerd triatlontrainer en bewegingswetenschapper) Tim zal u begeleiden.

Voeding

Goede en de juiste voeding op het juiste moment zijn cruciaal om optimaal te presteren. Laat je adviseren door Maxine onze gecertificeerd Voedingscoach!

Coaching

Workshops

Wat we voor jou hebben gedaan

Hoi Martijn, Dank je wel voor de coachsessies!  In ontspannen tempo het ik belangrijke lessen over mijzelf geleerd!!  Je nam de tijd en ik sta nog steeds te kijken dat je me enthousiast hebt weten te krijgen voor het hardlopen!

Wat mij betreft een effectief traject, een aanrader voor iedereen die de tijd wil nemen om te resetten.

(via Bofit)

SusanneHR Manager at CRH Bouwmaten BV
Martijn heeft mij gecoacht en een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn herstel van een burnout.
Mentale, fysieke en emotionele begeleiding in één, in de natuur, hebben mij geholpen weer zelf de regie te nemen over mijn werk en welzijn.
De persoonlijke invulling die Martijn daaraan gegeven heeft, heb ik heel erg gewaardeerd. Hij voelde precies aan wat ik nodig had: aan het begin een rem, soms aanmoediging, dan weer uitdaging en af en toe een confronterend spiegelbeeld.
Bedankt Martijn,voor deze rijke levenslessen.
(via Bofit)

HettyGroepsleerkracht Primair Onderwijs

Hij straalde rust, vertrouwen en begrip uit. Precies wat ik nodig had. Hij wist bij mij de snaar te raken.

Het gevoel dat het om mijn persoon draaide en ik mocht bepalen was erg fijn. Hij kreeg mij aan het praten door de vraag zo te stellen dat ik ging nadenken en wel moest antwoorden en de dialoog moest aangaan. Nu kan ik anders reageren dan voorheen. Dank je!

(via Bofit)

Ronald D.
Bedankt, Martijn!
Ik ga ermee aan de slag. Ik vond de coaching gisteren weer zo waardevol. Zo bijzonder. Zo waar.
Groetjes, C.
C.M.
error: inflow-copyright