Training Stress en Grenzen

Training Stress en Grenzen

Wanneer

08/01/2020    
Hele dag

Waar

#_LOCATIONLINK
#_LOCATIONFULLLINE
#_LOCATIONMAP{100%,0}

Met enige trots presenteer ik deze training die in januari 2020 zal worden verzorgd door Judith Bos, gecertificeerd Geweldloze Communicatie trainer en MfN register mediator en ik, ervaren transformationeel coach (begeleider burn-out en stress gerelateerde klachten) en gelicenseerd Heartmath therapeut.

Training Stress en Grenzen
(Persoonlijke effectiviteit op het werk en prive)

Waarom:

Ieder mens ervaart in meer of mindere mate stress. Stress is een gezonde reactie op een situatie waarbij actie benodigd is. Wanneer stress echter langdurig is en je jezelf niet meer kan ontspannen om weer in balans te komen wordt het ongezond.

Tijdens deze training leer je om te gaan met triggers die stress veroorzaken. De focus richt zich op communicatie. Geen symptoom bestrijding maar duurzaam transformerend leer je anders kijken naar jezelf en omgeving die helpend en stress verlagend is.

Wat:

Wat levert het je op:
– Minder stress
– Grenzen bepalen
– Wat weerhoud jou van Grenzen aangeven
– Nee-zeggen en in verbinding blijven
– Anderen aanspreken
– Constructief Feedback geven en ontvangen

Hoe:

Aan de hand van het model Geweldloze/verbindende communicatie leer je theorie en kaders die nodig zijn om je de kracht van deze manier van verbinden te laten ervaren!

Voor Wie:

Voor iedereen die stress (ervaart bij zichzelf en in omgang met anderen) en het lastig vindt grenzen aan te geven met respect naar zich zelf en anderen

Deelnemers: er is plaats voor minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

Investering:

Je betaalt 235,= voor de training excl btw
Dit is inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee, uitgebreide lunch.

 

Download onze flyer: 

 

Aanmelden