Coaching

Trainingen en Workshops

Test jezelf!

Hoe gestresst ben je nu eigenlijk.

De 4DKL is een wetenschappelijke test die helpt om psychische klachten bij cliënten in kaart te brengen. Het geeft inzicht in de klacht op basis van vier dimensies: distress, depressie, angst en somatisatie. De 4DKL wordt veel gebruikt door huisartsen, aangezien de 4DKL in zéér korte tijd mogelijke psychische klachten van een patiënt in beeld brengt.

Na het invoeren van de test krijg je een uitslag in vier scores te zien. Deze geeft een indicatie van de aard van jouw klachten.

Klik op de link hieronder:

4dkl_Inflow

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Verbindende Communicatie

Veel stress ontstaat door miscommunicatie. Als trainer Verbindende Communicatie leer ik je te verbinden met jezelf (gevoel en behoeften) en die van de ander. Met begrip en duidelijkheid als resultaat.

Ondernemers

Begeleiding voor ondernemers, ontdek je eigen kracht, jou kernkwaliteiten, creëer meer balans en rust, zelf weer passende keuzes maken. Op momenten dat jij steun kan gebruiken.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Bewegen

Bewegen op verantwoorde wijze is cruciaal om stress en burnout te lijf te gaan. Sjoggen brengt je in je lijf en uit je hoofd.

error: inflow-copyright