Onze Visie, missie en kernwaarden

harstslag

Onze visie:

Mensen het leven als moeiteloos laten ervaren. Minder stress, meer plezier, vanuit jou eigen persoon.

Onze missie:

Met onze coaches kunnen wij een persoonlijk maatwerk leveren op het gebied van lichaam en geest om jou moeiteloosheid te laten ervaren. Elke coach brengt naast een brede algemene ervaring ook een specialisme met zich mee. Ben je benieuwd welke dat zijn; maak dan kennis met onze coaches hier onder.

Onze kernwaarden:

authenticiteit, integriteit, wederzijdsafhankelijk, verbindend.

Onze why

harstslag

Onze Waarom:

Elke dag verlagen onze coaches bij minimaal 1 persoon het stressniveau.

Onze Hoe:

Primair door het coachen en begeleiden van mensen met stress en burn-out. Secundair door ons eigen dagelijks gedrag. Empatisch een helpende had toesteken.

Onze Wat:

1:1 coaching in de natuur, hartcoherentie trainingen, lekker bewegen, gezond eten.

harstslag

Download Infographic

Onze Coaches

Martijn Jansen

Martijn Jansen

Transformationeel Coach, Gecertificeerd Heartmath Therapeut, Coach Meulenberg Training & Coaching

Over mij:

Na 25 jaar met plezier gewerkt te hebben in de administratieve sector en informatievoorziening/ICT is mijn interesse de laatste jaren te komen liggen in persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Veelal liggen diepe onbewuste overtuigingen onder deze worstelingen. Zelf gecreëerde gevangenissen noem ik ze.

Als basis voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren diverse opleiding gevolgd:
– SpHBO-erkende Opleiding Transformationeel Coach - Wagner (voorheen Orbis) Instituut.
– Opleiding Cetrified Heartmath Therapeut.
– Opleiding Wandelcoach - ATMA Instituut.
- Ai-opener - Geweldloze Communicatie integratie jaar.
- Ai-opener / Vinecoaching - Train de Trainer Geweldloze Communicatie.
- CNVC kandidaat internationale certificering Geweldloze communicatie.
- GCkring - Nederlands talig.
- Bofit - Burnout begeleiding en stressmanagement.
- Ruud Meulenberg Training & Coaching.
- NTB Triathlon Trainer
– Vipassana 10-daagse - Dhamma.org - Dilsen.
- Ironman 😉

Met deze kennis en mijn opgebouwde ervaring wil ik mensen helpen om hun balans in werk en leven (terug) te vinden. In mijn programma’s voeg ik tevens mijn passie voor sport toe.

Marieke Wilbers Houtappels

Marieke Wilbers Houtappels

Verwonderaar, Trainster

Over mij:
- verwonderaar
- liefhebber van woorden, taal en communicatie
- passie voor mensen en gedrag
- DDG Trainer (omgaan met- en preventie van dreigend en destructief gedrag)
- Trainer Verbindende Communicatie
- Opgeleid en ervaren in professionele communicatie en betekenis geven aan gedrag.
- Ervaren professional in de (gehandicapten)zorg

Communicatie en gedrag is áltijd aanwezig. Iedereen krijgt ermee te maken. In werk- en privé situaties, in zakelijke en persoonlijke relaties. Dit kan nogal eens uitdagend zijn. Vaak is er dan (even) geen verbinding, in onszelf, of met anderen. Op die momenten ontstaan bijvoorbeeld conflicten of miscommunicatie. En daar is iets aan te doen.
Het antwoord vond ik in een combinatie van het gedachtengoed over Verbindende Communicatie en een theorie over territorialiteit. Hierin vind ik heel veel gereedschap om deze uitdagingen aan te gaan en om helderheid en verbinding te creëren.
Ik merk grote effecten hiervan op mijn privé leven en in mijn werk.
Zo ervaar ik nauwelijks meer conflicten met anderen en een stuk minder in mezelf, dan voorheen. Ook ben ik me meer bewust van wat er in mij leeft en ga ik op zoek naar wat er in een ander omgaat, wanneer ik contact maak. Woorden vinden om aan te geven wat ik nodig heb, is gemakkelijker geworden en anderen lijken mijn boodschap eerder te verstaan.
Ik heb me hier de voorbije jaren in verdiept en zet me met liefde en plezier in, om bij te dragen aan een wereld waarin contact en communicatie moeiteloos zijn.
Ik geloof echt dat verbinding tussen mensen zó krachtig kan zijn, dat dit mogelijk is.

Erik Maessen

Erik Maessen

Burnout en Life Coach, Jongeren Coach

Over mij:

Ik ben Erik Maessen en woon met mijn gezin in Zutphen, op de rand van Gelderland en Overijssel. Ik werk in die regio en in het midden van het land als coach en gedragstrainer. Ik studeerde ooit fysiotherapie en bedrijfsmanagement, maar kwam er gaandeweg achter dat ik van het managen van een bedrijf niet gelukkig werd. Wel van mensen. En vooral om mensen te helpen weer richting te geven aan hun leven. Ik ben mij gaan verdiepen in mijzelf en het gedrag van mensen. Ik ben opgeleid als gedragstrainer en NLP Master. Ik heb mijzelf werkelijk gevonden in de rol van coach, dat is wie ik ben, ik ben dan ook volledig mijzelf wanneer ik coach. Ik ben oprecht geïnteresseerd, altijd nieuwsgierig en voel een enorme passie om mensen bij te staan in hun persoonlijke ontwikkelproces.

Post Traumatische Groei
Het leven loopt zoals het loopt. Ik heb zelf in de praktijk geleerd dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik door al mijn tegenslagen vooral sterker en flexibeler ben geworden. PTG noemen ze dat, Post Traumatische Groei. Het helpt mij nu om sneller te schakelen en mij aan te passen aan de loop van het leven. Dit is ook wat ik zie bij alle mensen die ik heb mogen coachen en trainen door de jaren heen. Het gaat niet zo zeer over wat je meemaakt, het gaat erom hoe je daar mee omgaat. Dat je kracht haalt uit je tegenslag!

Blij met m’n burn-out
Ik heb zelf een burn-out gehad toen ik 22 was. Ik was gestopt met studeren, wist niet wat ik wilde worden. Ik deed altijd overal aan mee, was op elk feestje te vinden, nee zeggen was geen optie. Ik deed aan sport op hoog niveau en had geleerd dat je hard moet werken als je ergens wilt komen. Verder had ik mijn gevoeligheid goed weten te verbergen achter een masker van iemand met wie het altijd goed gaat. Achteraf gezien was het wachten tot het fout zou gaan. Ik ben blij dat het mij is overkomen toen. Het was de aanzet tot een lang en diepgaand zelfonderzoek. Ik ging mij verdiepen in mijzelf, in het leven, in mensen en hun gedrag. Ik raakte gefascineerd en vooral ook geïnspireerd. Ik ben mij gaan ontwikkelen als gedragstrainer en vervolgens als NLP Master en coach. Ik heb er voor gekozen om mij te laten leiden door waar ik nieuwsgierig naar ben en wat ik leuk vind. Het is mijn passie anderen ook gelukkig te zien in wie ze zijn en wat ze doen. Herstellen van een burn-out is uiteindelijk een proces waar je zelf doorheen zal moeten gaan. Ik help je graag om het proces te versnellen en van mijn ervaring te kunnen leren.

Bijzonder werk
Ik werk inmiddels al bijna 15 jaar als coach en gedragstrainer en heb inmiddels 1000+ mensen verder mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkelproces. Het is en blijft bijzonder werk om te mogen doen. Mensen fascineren mij eindeloos, geen traject is ooit hetzelfde en elk mens is uniek. Hier bij Inflowcoaching zet ik mijn ervaring en passie graag voor je in om je bij te staan in je ontwikkelproces. Laten we snel een keer kennismaken!

Tim Zoetebier

Tim Zoetebier

Bewegingswetenschapper & Triathlon Trainer Niveau 3

Over mij:

Ontspanning door inspanning, is een uitspraak die voor mijzelf van toepassing is. Wanneer ik weinig in beweging ben, dan merk ik dat ik rusteloos word. Sporten is daarbij het middel bij uitstek om stress en rusteloosheid te verminderen.

Ik ben geïnteresseerd in het optimaliseren van het fysieke functioneren. Dat kan zijn op het gebied van topsport, een revalidatie traject, maar ook het beginnen met sporten na een periode van inactiviteit. Daarbij vind ik het interessant om onderzoeksresultaten te vertalen naar praktijksituaties.
Zelf ben ik een fanatieke sporter en sta regelmatig aan de start bij triathlons en hardloopwedstrijden.

Na de geboorte van onze twee dochters is de laatste jaren de nadruk in het sporten verlegd van het presteren, naar het sporten voor mijn plezier. Tijdens deze periode ben ik gestart met het overbrengen van mijn kennis / ervaring als triathlon trainer bij triathlonvereniging Triami in Deventer. Daarnaast ben ik werkzaam als individueel sportbegeleider bij iSports.
Ik kan voor u op maat gemaakte trainingsschema’s maken ter verbetering van uw sportprestatie (zwemmen, fietsen, of hardlopen). Tegelijkertijd kan ik u ook begeleiden in de uitvoering van deze schema’s. Mijn begeleidingsstijl is gebaseerd op respect en gelijkwaardigheid.

Certificering / kwaliteit:

Alle coaches zijn gecertificeerd SpHBO coach en/of gecertificeerd therapeut. Coaches laten zich regelmatig zelf coachen en bijscholen om scherp te blijven en kennis en vaardigheden op peil te houden. Intervisie bijeenkomsten dragen hier tevens aan bij. Zo kunnen wij goede kwaliteit (blijven) garanderen. Zie ook aanbevelingen op deze site en Linkedin.

PHBO opgeleid Coach

transformationeel burnout coach deventer

×

Hoi, heb je een vraag over onze aanpak?

Kies een van onze Inflowcoaches om jouw te helpen:

×