Wat klanten zeggen over ons:

Martijn heeft een hele waardevolle bijdrage geleverd aan het herstel van mijn burnout. Hij heeft me geleerd bewust stil te staan, naar mezelf en mijn behoeften te luisteren. Door zijn luisterend oor, goede feedback en tips heb ik echt naar mezelf kunnen kijken en had ik iedere keer weer heel veel om over na te denken en toe te passen. Bijzonder hoe je door soms simpele oefeningen zoveel inzicht krijgt! Ik gun iedereen ergens in zijn/haar leven deze reis. Het gaat je echt helpen om meer bij jezelf te blijven en alles uit het leven te halen! Dankjewel Martijn

Hoi Martijn, Dank je wel voor de coachsessies!  In ontspannen tempo het ik belangrijke lessen over mijzelf geleerd!!  Je nam de tijd en ik sta nog steeds te kijken dat je me enthousiast hebt weten te krijgen voor het hardlopen!

Wat mij betreft een effectief traject, een aanrader voor iedereen die de tijd wil nemen om te resetten.

Ik heb de betrokkenheid van Martijn erg gewaardeerd, hij luistert goed naar mijn inbreng. Het draait in de coaching echt om mij.

Ik heb geleerd hoe ik emoties en gevoelens eerder kan herkennen, hoe ik deze kan verbinden aan mijn eigen behoeften. En hoe ik vervolgens stappen kan zetten om mijn behoeften kenbaar te maken c.q. te realiseren. Een belangrijk element daarbij was om gevoelens te vertalen naar behoeften.

Ik ben erg tevreden over dit traject, het heeft mij gebracht waar ik op vooraf op hoopte. Ik vond het erg plezierig om samen met jou op te trekken Martijn. Je bent een warm en plezierig mens om mee samen te werken, ik heb veel geleerd en zal de sessies (incl. de momenten van spel en humor) zeker missen!

Martijn is een goede, betrokken, behulpzame en zeker ook uitdagende coach voor iedereen die op zoek is naar meer balans en verdieping. Al vanaf het eerste contact overheerste rust en begrip voor alles wat er zou komen.

De sessies die ik heb doorlopen met Martijn waren voor mij zowel rustmomenten, lekker buiten in de natuur, als intensieve en uitdagende momenten doordat hij mij op een zeer opbouwende manier kon confronteren met de dingen die mij stoorden en mij vervolgens hielp om die aan te pakken.

Martijn heeft mij vooral geholpen om dichterbij mezelf te komen waardoor het weer mogelijk werd om mijzelf te helpen, iets waar ik hem enorm dankbaar voor ben!

Er wordt wel eens gezegd dat elke goeie en succesvolle ondernemer een persoonlijke coach heeft. In mijn reis naar het ondernemerschap en nu nog steeds eigenlijk heeft Martijn een ongelooflijke meerwaarde voor mij als ondernemer en vooral ook als mens gecreëerd. Het sparren met elkaar geeft je inzichten en daarnaast bied Martijn vanuit zijn brede ervaringen je handvaten om het ook daadwerkelijk toe te passen. Daarnaast Is de combi met buiten een absolute winst! Onze gezamenlijke liefde voor de (outdoor) sport zorgde altijd voor heerlijke gesprekken waarin vertrouwen, echtheid en humor de boventoon voerde! Een absolute aanrader voor iedere ondernemer!!

Ik heb Martijn in mei 2020 voor het eerst “virtueel” ontmoet want ja.. lockdown. Ik heb hem leren kennen als een bijzonder aardig mens met een groot hart. Als coach sleepte hij me door moeilijke dagen heen.
Hij wist me iedere keer te spiegelen en terug te brengen naar mijn behoeftes en verlangens en me daar op te richten. Soms grappig, vaak confronterend, altijd belangstellend en luisterend en altijd met ontwapenende openheid.
Hij heeft me geleerd beter naar mijn lijf te luisteren en nee te zeggen; grenzen aan te geven. Ik breng zijn wijze lessen nog dagelijks in praktijk en doe het er goed op.
Dankjewel Martijn!
Martijn heeft mij gecoacht en een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn herstel van een burnout.
Mentale, fysieke en emotionele begeleiding in één, in de natuur, hebben mij geholpen weer zelf de regie te nemen over mijn werk en welzijn.
De persoonlijke invulling die Martijn daaraan gegeven heeft, heb ik heel erg gewaardeerd. Hij voelde precies aan wat ik nodig had: aan het begin een rem, soms aanmoediging, dan weer uitdaging en af en toe een confronterend spiegelbeeld.
Bedankt Martijn,voor deze rijke levenslessen.

Soms heb je de behoefte dat iemand je een spiegel voorhoud waarmee je kan reflecteren. De afgelopen jaren een paar keer van dit soort momenten meegemaakt, waarbij Martijn me verder heeft geholpen.

Martijn kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en geeft eerlijke feedback. Ik waardeer zijn open houding en oprechte interesse in zijn gesprekspartner. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de aanpak van Martijn en blij met het resultaat waar het me tot nu toe heeft gebracht!

Bedankt Martijn!

Martijn heeft mij op zo’n manier begeleid, dat ik mijn eigen gevoelens en behoeften herken. Ik weet nu beter en eerder wat er bij mij speelt. Als coach voelt Martijn goed aan wat er nodig is. En dat is fijn als je dat zelf nog niet weet. De zoektocht naar de achterliggende behoeften, bij mezelf en de ander, zorgt als vanzelf voor meer empathie. Naast de coaching heeft de basistraining mij mogelijkheid gegeven om in een veilige omgeving te oefenen met geweldloze communicatie. Martijn straalt rust uit en leeft gedurende de training op een natuurlijke manier voor hoe GC in de praktijk werkt. Heel inspirerend! Nu zelf veel oefenen.

“Ik heb de training verbindende communicatie van Marieke en Martijn gevolgd en wat ben ik er blij mee!

Het zijn 2 super enthousiaste mensen die je leren hoe je communicatie kunt gebruiken om echt te verbinden. De verbinding naar jezelf toe, maar ook naar een ander.

Mijn grootste inzichten die ik heb mogen krijgen zijn:

  • Dat je onbewust best streng en/of negatief naar jezelf toe spreekt (je innerlijke stem) en dat dat helemaal niet hoeft. Het is zelfs veel fijner als je dat niet doet.
  • Dat je je ook kunt verplaatsen in de reactie van een ander en dan pas hoeft te reageren. Je krijgt dan hele andere (en fijnere) gesprekken. En die gesprekken zijn waardevol.

Ik ben deze inzichten met plezier toe gaan passen en ik ben mijn giraffe gaan omhelzen. Ben je nieuwsgierig wat ik hiermee bedoel? Ga dan zeker deze training volgen.

Martijn heeft een brede kennis van gesprekstechnieken en aanpak in het begeleiden naar een makkelijker en moeitelozer leven. Door situaties te schetsen en mij oefeningen te laten doorleven, worden dingen inzichtelijk zoals valkuilen in dagelijks leven waardoor je eenvoudig in de praktijk kunt toepassen wat hij je leert.

Wat ik geleerd heb is veel maar dan wordt deze tekst heel erg lang. Vooral belangrijk voor mij mijn eigenwaarde terugvinden. Ook heb ik veel handvaten gekregen om vanuit mijzelf ‘’wat leeft er in mij’’ wat wil IK, wat vindt IK belangrijk. Waar ligt nou eigenlijk mijn grens. Om hier zo mee om te leren gaan dat ik niet weer mezelf voorbijga waardoor ik weer in het oude terugval. Energie voor dingen terugvinden. Inzien dat je ‘’zelf’’ in actie moet komen wil je verandering krijgen in dingen die niet naar wens gaan. Ik zeg vaker NEE , niet dat ik nu op alles nee zeg maar er is meer balans in dingen.

Hij straalde rust, vertrouwen en begrip uit. Precies wat ik nodig had. Hij wist bij mij de snaar te raken.

Het gevoel dat het om mijn persoon draaide en ik mocht bepalen was erg fijn. Hij kreeg mij aan het praten door de vraag zo te stellen dat ik ging nadenken en wel moest antwoorden en de dialoog moest aangaan.

Nu kan ik anders reageren dan voorheen. Dank je!

Heb training gevolgd bij Martijn. Het is prettig om dit in de buitenlucht te doen. De een op een wandelingen zijn een fijne en veilige manier om open over emoties te kunnen praten. Martijn is een prettige coach die mij goed heeft kunnen helpen. Ik zou hem hierbij van harte kunnen aanbevelen aan anderen.

In 2017 ben ik gestart met korte triatlons.  Na een aantal kortere afstanden te hebben gedaan heb ik me voorgenomen om op 49 jarige leeftijd een hele Triatlon te doen. 
Ik realiseer me dat deze keuze een gedegen voorbereiding vereist. Een hele Triatlon is niet niks en is een behoorlijke aanslag op het fysieke, mentale en ook prive/werk vlak. 
Martijn heeft jaren ervaring met de duursport en ook een hele triatlon.  Vanuit inflowcoaching.nl, begeleid hij mij met  trainingsschema’s op maat waarbij hij rekening houdt met alle aspecten voor gezonde energie balans. 
We werken aan fysieke en ook mentale kracht. Ik train veel minder intensief en toch merk behoorlijke progressie. Het is heel leerzaam te zien wat HRV en hartcoherentie mij terug geeft over herstel en belastbaarheid zodat ik mijn beperkte trainingstijd optimaal benut. De aanpak van Martijn is erg persoonlijk, menselijk en stelt mij als individu centraal. Dit geeft mijn vertrouwen, rust en structuur.

“Naast mijn vrouw en ouders ben jij degene die het meest van me weet”

Disclaimer: alle op mijn site geplaatste aanbevelingen zijn echt en in overleg met deze klant geplaatst. Veiligheid, discretie en integriteit zijn belangrijke waarden voor mij. Niets van wat besproken wordt in coach sessies komt op wat voor een manier ook in de openbaarheid. (uiteraard)

error: inflow-copyright