Trainingen en Workshops

Wij geven trainingen en workshops aan individu en teams / organisaties met als doel stress en burn-out te voorkomen. Zo helpen we je stress eerder te herkennen en erkennen. We maken je meer bewust van kenmerken zowel mentaal, fysiek, emotioneel en gedrag.

We leren je hoe snel en effectief een interventie in te zetten om stress te reduceren. (wetenschappelijk onderbouwt) Je zult eerder de regie weer kunnen pakken op de situatie.

En last but not least, communicatie. We leren je wat de oorzaak is van jouw stressbron(nen) en hoe je effectief hiermee kan omgaan in relatie tot de ander (collega’s, leidinggevende, klanten etc.)

Onze trainingen en workshops worden op maat gemaakt om optimaal bij te dragen aan de doelen van team en organisatie.

Neem vandaag nog contact op en krijg vrijblijvend advies welke mogelijkheden wij kunnen bieden om jouw team weer in flow te krijgen.

Voor teams

Individueel

Wij zijn gelicenceerd heartmath therapeut. Dat wil zeggen dat wij het wetenschappelijk beproefde heartmath “werken aan veerkracht” programma mogen aanbieden. Een therapie die in 7 bijeenkomsten diepe en blijvende verandering weet te bewerkstelligen om stress de baas te zijn. Klik op onderstaande tegel voor meer informatie:

Verbindende Communiceren

Verbindend uiten en luisteren voor meer dialoog, besluitvorming en win/win.

Leerzame en ontspannen Teamuitjes

Ontspannen en met plezier leren. Verbinding in de groep.

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Verbinding in teams

Is er gedoe in jouw team, wij zorgen voor verbinding en herstel van samenwerking.

×

Hoi, heb je een vraag over onze aanpak?

Kies een van onze Inflowcoaches om jouw te helpen:

×