Verbindende Communicatie Kwartet (Meertalig Multicultureel)

Verbindende Communicatie Kwartet (Meertalig Multicultureel)

Met trost presenteer ik het Geweldloze of Verbindende Communicatie Kwartet.
In feite zijn het twee kwartet spelen van twee elementen van Verbindende Communicatie; gevoelens en behoeften.
Het Gevoelens kwartet bestaat uit 4 x 11 = 44 multiculturele kaartjes met Gevoelens in vier verschillende talen. Het behoeften kwartet bestaat uit 4 x 8 = 32 multiculturele kaartjes met Behoeften. Hiermee is niet beoogd het volledige spectrum aan gevoelens en behoeften op te nemen. Een meer volledige lijst is als download beschikbaar (hier)

Verbindende Communicatie
Verbindende Communicatie is een universele manier van communiceren. Deze manier “werkt” tussen alle mensen en culturen. Immers zijn de behoeften van alle mensen gelijk. De strategie deze behoeften te vervullen verschillen echter soms.

Multicultureel en Meertalig
De kwartetten zijn zorgvuldig samen gesteld met “figuren” uit verschillende culturen en geslacht. Gelijkwaardigheid als belangrijke waarde.  De kwartetten zijn tot nu tot uitgebracht in de talen: Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Op verzoek ook leverbaar in het Turks, Italiaans, Servo-kroatisch, Russisch.

Verschillende Spelvormen
De speelkaarten zijn op verschillende manieren te gebruiken. Alle manieren dragen bij aan het ontwikkelen van zelfkennis, emotionele intelligentie, uitbreiden vocabulaire en persoonlijke effectiviteit. In een download met de verschillende spelvormen is (hier) beschikbaar. Tevens kunt u hier de spelen bestellen.