Hulp van een ervaren coach altijd bij jou in de buurt:

Ik wil eerst meer informatie; Klik op de plaats het dichtst bij jou in de buurt en of lees hieronder de voordelen van onze intensieve begeleiding.

Burnout coach Apeldoorn

Burnout coach Deventer

Burnout coach Holten

Burnout coach Lochem

Burnout coach Zutphen

Burnout coach Zutphen

  • Altijd buiten: Een van de belangrijkste speerpunten van ons is dat we altijd buiten in de natuur jou begeleiden. We praten niet “over” situaties zoals binnen vaak gebeurd, maar vanuit jouw persoonlijke ‘gevoelservaring”. De natuur, wind, regen, bomen, de stilte zijn erg helpend om naar jezelf te kunnen kijken. Je zult er achter komen dat gevoelens en behoeften zijn cruciaal in het leven. Ze vertellen je wat belangrijk is. Hoe voelt het als je een grens van jezelf tegenkomt en hoe zorg je daarvoor, hulpvragen, focussen, zelfvertrouwen, eigenwaarde. Ook bij jou in de buurt!
  • Individuele aandacht: Onze coaches bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning, afgestemd op jouw unieke behoeften. We luisteren naar je verhaal, begrijpen je situatie en bieden empathie en ondersteuning gedurende het hele proces.
  • Duurzaam herstel: We bieden effectieve strategieën en technieken om jou te helpen herstellen van burn-out. We praten niet ‘over’ situaties maar “vanuit” een gevoel ervaring. Onderwerpen als; grenzen (h)erkennen en aangeven, hulpvragen, eigenaarschap nemen, het opbouwen van veerkracht, communiceren met je omgeving en het creëren van een gebalanceerde levensstijl.
  • Ondersteuning bij terugvalpreventie: Onze coaches helpen je niet alleen bij het herstel, maar leren je ook hoe je terugval kunt voorkomen. We bieden inzicht in triggers en waarschuwingssignalen, evenals strategieën om ermee om te gaan en veerkrachtig te blijven.
  • Begeleiding op maat: We begrijpen dat elk individu uniek is en dat er geen one-size-fits-all benadering is als het gaat om burn-out coaching. Daarom zorgen we ervoor dat onze begeleiding aansluit op jouw specifieke situatie en behoeften.
  • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het bereiken van meetbare resultaten. We stellen haalbare doelen op, zoals het verminderen van symptomen van burn-out, het verbeteren van je energieniveau en het herstellen van een gezonde balans tussen werk en privé. We monitoren je vooruitgang en passen indien nodig ons coachingstraject aan om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Ook in jouw buurt een ervaren burnout coach:

Het centrale hart van onze organisatie bevind zich in deventer. Wij coachen in de hele regio rondom Deventer. Kies een plaats bij jou in de buurt:

Zie ook onze coachlocaties voor een coach locatie bij jou in de buurt waar buiten gecoacht wordt.

Maak nu een afspraak:

Ik help je graag met jouw vragen en uitdagingen zodat je weer een ontspannen en plezierig leven kan leiden.

Burnout coach Deventer

Zoek je een coach met een empatisch luisterend oor, een frisse doortastende begeleiding, bel voor een vrijblijvende kennismaking en zet nu de eerste stap naar herstel en een plezierig ontspannen leven!

Bel:

06 – 3016 1237

of whatsapp:

×

Hoi, heb je een vraag over onze aanpak?

Kies een van onze Inflowcoaches om jouw te helpen:

×